Новини
Всеукраїнський конкурс «Безпечно,смачно та корисно»

23 лютого відбувся І етап Всеукраїнського Конкурсу хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів «Безпечно, смачно та корисно» – засідання конкурсної дегустаційної комісії Всеукраїнської асоціації пекарів.
Мета конкурсу – розвиток культури споживання хліба, популяризація продукції хлібопекарської галузі, втілення цікавих ідей для розширення асортименту хлібобулочних виробів для здорового харчування, в тому числі, призначених для профілактики деяких захворювань.
В конкурсі прийняли участь дев’ять підприємств та шість науковців від Національного університету харчових технологій та Чернівецького торгівельно-економічного інституту КНТЕУ. На розгляд комісії було представлено 28 зразків хлібобулочних та 20 зразків борошняних кондитерських виробів для здорового харчування. Всі зразки були зашифровані оргкомітетом. Оцінювання конкурсних виробів проводилось закритим способом згідно з оціночними листами. Після закінчення дегустації зразки розшифрували, сповістивши членів комісії щодо найменування виробів та підприємств-виробників.
Конкурсна дегустаційна комісія підвела підсумки та визначила переможців конкурсу. На ІІ етапі Конкурсу всі зразки конкурсних робіт беруть участь у виставці хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів: «Безпечно, смачно і корисно» 1-3 березня 2017 року на стенді Всеукраїнської асоціації пекарів. Урочисте нагородженні переможців конкурсу «Безпечно, смачно та корисно» відбудеться під час проведення Круглого столу щодо Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», який відбудеться в рамках міжнародної виставки «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2017»
Місце проведення: Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б, конференц-зал №3.
Дата проведення: 2 березня 2017 року, початок: 11:00
Запрошуємо Вас відвідати виставку та стенд Всеукраїнської асоціації пекарів а також прийняти участь в роботі круглого столу.