Вівсяно-кунжутне печиво – ваш корисний смаколик

Вівсяно-кунжутне печиво – улюблений смаколик як дорослих, так і дітей. Печиво не тільки їстівне, а ще й дуже корисне.
Своєю історією печиво походить із Шотландії, країни з найпоширенішою хлібною зерновою культурою. Рецепт шотландської хрусткої випічки зробив вівсяне печиво популярним у всьому світі.
Компанія «Київхліб» виготовляє вівсяно-кунжутне печиво, у якого роками перевірена рецептура. Головними інгредієнтами є вівсяні пластівці, пшеничне борошно вищого ґатунку, вершкове масло, яйця, прянощі та кунжут.
В країнах Сходу кунжут займає почесне місце в кулінарії, його насінням та олією заправляють багато страв. Насіння кунжуту сприяє регулюванню кисневого обміну, омолодженню на клітковому рівні та підвищенню імунітету.
Вівсяно-кунжутне печиво містить багато корисних властивостей – залізо, магній, цинк, калій, білки, клітковина, вітаміни групи В і Е. Це печиво очищає кишечник та має високу енергетичну цінність. Саме тому батьки залюбки купують його своїй малечі, яка хоче чогось смачненького.
Вівсяно-кунжутне печиво – ваш заряд енергії та бадьорості на цілий день!