Вівсяно-кунжутне печиво – ваш корисний смаколик

16.08.2019

Вівсяно-кунжутне печиво – улюблений смаколик як дорослих, так і дітей. Печиво не тільки їстівне, а ще й дуже корисне.

Своєю історією печиво походить із Шотландії, країни з найпоширенішою хлібною зерновою культурою. Рецепт шотландської хрусткої випічки зробив вівсяне печиво популярним у всьому світі.

Компанія «Київхліб» виготовляє вівсяно-кунжутне печиво, у якого роками перевірена  рецептура. Головними інгредієнтами є вівсяні пластівці, пшеничне борошно вищого ґатунку, вершкове масло, яйця, прянощі та кунжут.

В країнах Сходу кунжут займає почесне місце в кулінарії, його насінням та олією заправляють багато страв. Насіння кунжуту сприяє регулюванню кисневого обміну, омолодженню на клітковому рівні та підвищенню імунітету.

Вівсяно-кунжутне печиво містить багато корисних властивостей – залізо, магній, цинк, калій, білки, клітковина, вітаміни групи В і Е. Це печиво очищає кишечник та має високу енергетичну цінність. Саме тому батьки залюбки купують його своїй малечі, яка хоче чогось смачненького.

Вівсяно-кунжутне печиво – ваш заряд енергії та бадьорості на цілий день!