Вівсяне печиво від «Київхліб» – чудова основа для торта

27.09.2019

Торти без випічки дуже популярні. З такими десертами справляються навіть діти! Пропонуємо приготувати торт з вівсяного печива компанії «Київхліб» з простим сметанним кремом та бананами.

Інгредієнти

Печиво вівсяне – 500 г. Сметана (не менше 25%) – 500 г. Цукор – 150 г. Банан – 2 шт. Кава розчинна – 2 ч. л. Вода (окріп) – 300 мл. Какао-порошок – 2 ст. л. Цукрова пудра – 2 ст. л.

Рецепт вівсяного торта

Для крему збити сметану, всипати цукор, знову збити. У роз’ємну форму на дно кладемо 2-3 ст. л крему. Кожне печиво вмочити в холодну каву, далі викладаємо на крем шар печива. На печиво викладаємо частину крему, на крем – кружечки банана. Викладаємо ще один шар печива. Після покриваємо печиво кремом, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 2 – 4 години. Готовий торт вирівнюємо кремом, прикрашаємо какао. Зверху присипати цукровою пудрою або крихтами шоколаду. Смачного!