Усе найкраще для дітей!





«Скільки випікають хліба на добу?», «Як роблять крендельки, а соломку?», «Навіщо надрізи на батоні?», – цими питаннями наповнена атмосфера виробничого майданчику одного з найбільших хлібокомбінатів у місті Києві.
Зимові канікули завершилися і у Виробничому цеху №7-8 компанії «Київхліб» продовжуються пізнавальні екскурсії. Наші гості – учні навчальних закладів з різних регіонів України, студенти університету харчових технологій, дитячі колективи художньої самодіяльності.
Знайомство з виробництвом триває годину і починається з розповіді нашого екскурсовода про походження хліба, історії хлібокомбінату й інструктажу для дітей та їх супроводжуючих. Після цього обов’язкового пункту, кожен гість отримує необхідний одяг і відкриває для себе таємницю приготування запашного хліба. Адже, екскурсія на виробництві Київхліба починається з хлібобулочного цеху, де діти спостерігають за замішуванням тіста, формуванням, випіканням та фасуванням свіжого хліба. Далі – сухарно-бараночний цех, і юні відвідувачі тут у цілковитому захопленні від побаченого процесу приготування апетитних сушок, соломки, сухарів та крендельків.
Учасники екскурсії спостерігають за роботою фахівців, які вкладають тепло душі у виробництво продукції. Екскурсовод розповідає уважним слухачам про традиції хлібопечення, важливу працю хлібопекарів і відповідає на питання. На завершення наші гості отримують солодкі подарунки, а найменші відвідувачі – ще й ексклюзивні книжечки з цікавими інтерактивними пригодами улюблених героїв Муні, Осі і Тяпи, які зображені на упаковці дитячої соломки. Тому йдуть наші екскурсанти з виробництва не з пустими руками, з новими знанням й чудовим настроєм!