Усе найкраще для дітей!

18.01.2019

«Скільки випікають хліба на добу?», «Як роблять крендельки, а соломку?», «Навіщо надрізи на батоні?», – цими питаннями наповнена атмосфера виробничого майданчику одного з найбільших хлібокомбінатів у місті Києві.

Зимові канікули завершилися і у Виробничому цеху №7-8 компанії «Київхліб» продовжуються пізнавальні екскурсії. Наші гості  – учні навчальних закладів з різних регіонів України, студенти університету харчових технологій, дитячі колективи художньої самодіяльності.

Знайомство з виробництвом триває годину і починається з розповіді нашого екскурсовода про походження хліба, історії хлібокомбінату й  інструктажу для дітей та їх супроводжуючих. Після цього обов’язкового пункту, кожен гість отримує необхідний одяг і відкриває для себе таємницю приготування запашного хліба. Адже, екскурсія на виробництві Київхліба починається з хлібобулочного цеху, де діти спостерігають за замішуванням тіста, формуванням, випіканням та фасуванням свіжого хліба. Далі – сухарно-бараночний цех, і юні відвідувачі  тут у цілковитому захопленні від побаченого процесу приготування апетитних сушок, соломки, сухарів та крендельків.

Учасники екскурсії спостерігають за  роботою фахівців, які вкладають тепло душі у виробництво продукції. Екскурсовод розповідає уважним слухачам про традиції хлібопечення, важливу працю хлібопекарів і відповідає на питання.  На завершення  наші гості  отримують солодкі подарунки, а  найменші відвідувачі – ще й  ексклюзивні книжечки з цікавими інтерактивними пригодами улюблених героїв Муні, Осі і Тяпи, які зображені на упаковці дитячої соломки.  Тому йдуть наші екскурсанти з виробництва не з пустими руками, з новими знанням й чудовим настроєм!