Традиційний подовий хліб
14.02.2019

Серед хлібобулочних виробів особливе місце займає подовий хліб.
Подовим називають хліб, який випікається без форми, на поді. Історично такий хліб випікали на черені (поді) – нижня площина, дно печі, де горіли дрова — місце для випікання хліба і приготування страв.
Київхліб, зберігаючи вірність традиціям, виготовляє різні види пшеничного, пшеничного-житнього, житньо-пшеничного подового хліба: Український столичний, Батон, Білоруський, Пшеничний традиційний, Гірчичний, Селянський, Родинний.
Такий хліб багатий на корисні для організму мікроелементи та антиоксиданти. Наприклад, 2-3 скибки традиційного житньо-пшеничного Українського хліба, по вмісту клітковини, рівні 2-3 кг. яблук!