Торт з соломки та печива з какао

15.10.2019

Соломка та печиво – чудова основа для торта. Соломка – хрустка та поживна, знайома нам ще з дитинства. Печиво з какао  ароматне, смачне, розсипчасте. Ці смаколики крихкі за консистенцією, легко розламуються, тому часто застосовуються для приготування ласощів з різноманітними начинками. Пропонуємо звернути вашу увагу на рецепт приготування торта без випікання з соломки та печива з какао від компанії «Київхліб».

Інгредієнти

Соломка – 200 г. Печиво з какао – 400 г. Молоко – 1 ст. Вершки – 300 г. Ванілін – 1 ч. л. Згущене молоко – 1 банка. Цукрова пудра – 120 г. Сметана – 150 г. Арахіс та шоколад  –  для оздоблення.

Рецепт торта з соломки та печива з какао

Спочатку готуємо крем. Для його приготування  потрібно взяти вершки, половину цукрової пудри, ванілін та збити міксером. Окремо готуємо сметанний крем. Для цього потрібно подробити печиво з какао, додати цукрову пудру та сметану. Потім металеве кільце для торта обернути харчовою плівкою та змастити тоненьким шаром крему. Беремо склянку молока, занурюємо туди печиво та викладаємо на тарілку. Зверху змазуємо згущеним молоком. Викладаємо наступний корж з печива, яке попередньо занурюємо в молоко. Потім змащуємо кремом з вершків. А третій корж змащуємо сметанним кремом. Якщо печива вдосталь, четвертий корж змащуємо знову згущеним молоком. По колу торта викладаємо соломку. Зверху для оздоблення посипаємо шоколадом та арахісом. Ось такий легкий рецепт приготування ласощів. Смакуйте з задоволенням.