Соломка – секрети смачного смаколика

13.08.2019

Соломка – улюблений смаколик усіх дітлахів, завжди смачний та ситний перекус для дорослих. Коли хлібопекарська галузь не була ще настільки розвиненою як сьогодні, соломка вважалася популярними ласощами в Україні. Хрусткі палички містять достатню кількість вуглеводів, що надають енергію на цілий день. Вона легка, поживна та корисна.

Процес виробництва улюблених усіма смаколиків включає в себе кілька основних етапів. Спочатку йде приготування тіста для соломки та формування заготовок. Для замішування тіста використовуються тістомісильні машини. Тісто завантажується в приймальний бункер формуючої машини. Машина формує тісто у вигляді соломки. Заготовки виходять з екструдера і обварюються в содовому розчині. Потім вони подаються на випікання. Соломку необхідної довжини нарізає спеціальний ніж. Потім соломка пакується.

 

Компанія «Київхліб» випускає цілу серію соломки різної ваги: 50 г, 100 г, 200 г та 400 г. Термін її зберігання – 90 діб. Окрім поживних та корисних властивостей, соломка дарує ще й приємні емоції дітлахам. Адже на яскравій 50-грамовій  упаковці зображено казкових персонажів жирафчика Осю, котика Муню та на 100-грамовій упаковці – дракошу Тяпу. Ці персонажі давно полюбилися малечі. Сучасний та яскравий дизайн, казкові намальовані персонажі добре запам’ятовуються і малюками, і батьками. Соломка від компанії «Київхліб» забезпечує приємні емоції та чудовий настрій.