medals

Смак та користь у лінійці зернових хлібів «Злакова підзарядка» від КИЇВХЛІБ

25.01.2019

Відкрийте для себе багатий вміст клітковини, вітамінів та мінералів у лінійці зернових хлібів «Злакова підзарядка»  – подаруйте організмові енергію на цілий день!

 Хліб – універсальний продукт, який люди вживають впродовж тисячоліть, адже він містить набір вітамінів групи В, вітаміни групи А, К і Е та цілий ряд корисних для організму мікроелементів.

З кожним роком, з кожним новим поколінням, асортимент хлібобулочних виробів розширюється, щоб задовольнити якомога більше споживацьких смаків. І, сьогодні, на хвилі популярності здорового способу життя на ринку мають попит зернові хліби.

Так, корисне можна зробити ще кориснішим. У підтвердження цьому наші технологи поєднали неперевершений смак, якість та користь у лінійці здорових хлібів «Злакова підзарядка». Хліби торгової марки Київхліб: «Фітнес», «Спельтовий», «Вівсяний» з льоном не залишили байдужими споживача завдяки індивідуальному смаку та ідеально збалансованому складу продукту.

Хліб «Вівсяний» з льоном  дарує подвійну користь!  Він збагачений вівсяними пластівцями, які покращують травлення, знижують рівень холестерину, та насінням льону, що очищає організм, стабілізує рівень цукру в крові, сприяє здоров’ю шкіри та волосся.

Хліб «Спельтовий» з гарбузовим насінням завдяки вмісту цільнозернового борошна спельти сприяє здоровому травленню,  зміцнює імунну систему та покращує кровообіг.

Хліб «Фітнес» з насінням – темний батон з ароматом солоду. Хліб багатий зернами та насінням, а це джерело «складних» вуглеводів, що дають заряд сили та енергії на цілий день.

Корисна інформація для споживача:

Пам’ятайте, що повна інформація про продукт вказана на маркуванні. Звертайте увагу на термін реалізації, енергетичну цінність.  У складі хліба перелік інгредієнтів вказано в порядку переваги відповідно до рецептури. У простій рецептурі хліба буде кілька складових, але довгий список не означає, що покупець натрапив на низькоякісний продукт, чимало виробників у преміальні сорти хліба додають натуральні добавки: льон, кмин, родзинки, волоський горіх та ін.