Новинка – хліб «Спельтовий» з гарбузовим насінням!

15.03.2018

Хліб «Спельтовий» з гарбузовим насінням – пшеничний хліб, збагачений цільнозерновим борошном спельти, насінням гарбуза та соняшника.

Спельта – це одна з найдавніших зернових культур на землі. Вважається, що історія її споживання людиною розпочалась 8 000 років тому в регіоні Сирії та Лівану.

Чому ж спельта така популярна серед прихильників здорового харчування сьогодні?
Впродовж тривалого часу спельта вважалась «реліктовою» культурою. В порівнянні з класичною пшеницею, спельта менш урожайна рослина, тому не підлягала масовій селекції людиною. Завдяки цьому спельта не переносить використання мінеральних добрив і може вирощуватись лише на чистому ґрунті.

Спельта – засновниця роду класичної пшениці, яка зберегла всю користь та енергію, закладені природою. Зерно пшениці спельти має високу цінність порівняно з пшеницею м’якою, оскільки містить більше вітамінів, мінералів і незамінних амінокислот. А цільнозернове борошно зі спельти ще й багате харчовими волокнами та покращує травлення.

6 основних переваг спельти:
• Сприяє здоровому травленню;
• Зміцнює імунну систему;
• Покращує кровообіг та підвищує рівень енергії в організмі;
• Допомагає контролювати діабет;
• Допомагає підтримувати гормональний баланс;
• Покращує здоров’я кісток, що особливо важливо для організму дітей.

Харчуватися смачно та корисно – легко з хлібом «Спельтовим»!