“Київхліб” став лідером за кількістю нагород за підсумками Міжнародного форуму IFFIP 2018

20.04.2018

Компанія “Київхліб” вкотре довела, що заслужено є лідером хлібопекарського ринку України. На Міжнародному форумі харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018 “Київхліб” отримав найбільше нагород серед усіх заявлених хлібопекарських підприємств з цілої країни. Авторитетне журі міжнародного форуму нагородило 20-ма дипломами – за кращий хлібопекарський виріб 2018 і 13 – за кращий дизайн упаковки 2018 саме компанію Київхліб.

Організатори найпрестижнішого Конкурсу хлібобулочних виробів та пекарської продукції: Всеукраїнська асоціація пекарів та ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», мета якого – популяризація продукції хлібопекарської галузі, інновацій та підвищити престиж професії. Тим цінніші отримані відзнаки для усього колективу компанії, бо є ілюстрацією щоденного роботи підприємства.

Нагородження переможців проходило під час Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP. За три дні захід відвідали близько 10 тисяч осіб.

Виставковий стенд Київхліба та інших членів ВАП представив широкий асортимент продукції на різний смак та вподобання споживача, а короваї пекарів-митців стали окрасою хлібобулочної експозиції.

У Номінації “Хліб із суміші житнього та пшеничного борошна заварний” Дипломи І ступеню отримали:

  • Хліб домашній житній;
  • Хліб “Петриківський”;
  • Хліб “Фінський”;

Дипломами ІІ ступеню у цій же номінації також відзначено:

  • Хліб прибалтійський темний з насінням соняшника;
  • Хліб “Оксамитовий”;

Диплом ІІІ ступеню отримала продукція компанії:

  • Хліб “Нарічанський”;
  • Печиво з какао;
  • Соломка солодка 0,1кг;

У номінації “Здобні хлібобулочні вироби” Київхліб відзначили Дипломом І ступеню за:

  • Булочки “Равлики” з маковою начинкою;
  • Булочки здобні київські;
  • Булочки здобні київські з чорною смородиною;
  • Булочки здобні київські з вишнею;

В номінації “Борошняні кондитерські вироби” головну столичну пекарню “Київхліб” було відзначено дипломами І ступеню за святкову продукцію:

  • Кекс “Великдень”;
  • Кекс “Паска Софіївська”;
  • Кекс “Володимирський”;
  • Кекс “Ягідний” з чорною смородиною;
  • Кекс “Ягідний” з вишнями;

Та Дипломами ІІ ступеню за смачні:

  • Кекс “Ягідний” з чорницями;
  • Печиво з ароматом ваніліну;
  • Печиво “Кукурудзяне”;
  • Печиво “Гречане”;
  • Печиво з імбиром;
  • Хліб “Оксамитовий”;
  • Хліб “Фінський”;

Також високо було оцінено й упаковку  продукції. В номінації “Кращий дизайн упаковки для хлібобулочних виробів” “Київхліб” забрав нагороди – Диплом І ступеню за:

  • Хліб “Оксамитовий житній”;
  • Хліб “Петриківський”;

А Диплом І ступеню за кращий дизайн упаковки для борошняних виробів взяли:

  • Соломка фруктова;
  • Соломка солодка, 0, 05 кг;
  • Соломка солодка, 0, 2 кг;
  • Соломка солодка, 0, 4 кг;
  • Печиво “Гречане”;
  • Печиво “Кукурудзяне”;
  • Печиво з імбиром;
  • Печиво з какао;
  • Печиво з ароматом ваніліну;

Зазначимо, що цьогорічний Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2018 об”єднав близько 200 учасників із різних країн світу. Серед гостей, окрім українських пекарів були гості із Білорусі, Бельгії, Польщі, Словенії, Туреччини та Чехії.