Оксамитовий сезон від «Київхлібу»

05.09.2019

Ні для кого не секрет, що всі полюбляють осінь за оксамитовий сезон. Він яскравий, теплий, ніжний, легкий і навіть ароматний. Ось з такою осінню можна порівняти і неперевершений хліб «Оксамитовий», з любов’ю приготований для вас пекарями компанії «Київхліб». Такий хліб не випечеш нашвидкоруч вдома або у міні-пекарні, адже до його складу входять закваски. А процес їх приготування дуже довготривалий.

Опара бродить кілька годин і лише потім змішується з тістом. Загалом процес приготування  «Оксамитового» триває близько семи годин. До того ж і випікається він по-особливому, у печі з кам’яним подом. В печі хліб обвіюється жаром з усіх боків, тому рівномірно пропікається, утворюючи тонку скоринку та ніжну і пухку м’якушку. Коли вдихаєш аромат цього хліба, він ніби відносить тебе у думках у теплу оксамитову осінь. А витончений смак навіює спогади про літо.

Тож зробіть осінь унікальною з хлібом «Оксамитовий» та «Оксамитовий житній» – довершена якість, довершений смак!