Новини

Новинка від «Київхліб» – хліб «Чумацький»

21.03.2017

Щоб створити Чумацький хліб, ми підняли всю історію хлібопекарської діяльності і знайшли на наш погляд цікаву й корисну рецептуру. Розроблено її було ще декілька століть тому. Цей хліб був джерелом життя наших пращурів. Він додавав їм енергії і життєвих сил, для тривалих подорожей.Чумаки обмінювали свій смачний житньо-пшеничний хліб на сіль у пропорції 1 пуд хліба до 10 пудів солі.

На усьому своєму шляху хліб Чумацький був добре відомим і бажаним товаром. Тепер хлібом за цією старовинною рецептурою ми з радістю поділимося з Вами. До складу «Чумацького» входить борошно житнє обдирне хлібопекарське, вода питна, борошно пшеничне другого сорту, концентрат квасного сусла (борошно житнє, солод житній ферментований, солод ячмінний, вода), цукор білий кристалічний, сіль кухонна, дріжджі хлібопекарські. Поживна (харчова) цінність 100 g(г) продукту: білки – 7,14 g, жири – 1,2 g, вуглеводи – 46,05 g.

Усі хлібобулочні вироби «Київхліб», які випускаються масово, виготовляються за класичною технологією. Хоча вона складна, енерго- та фінансово витратна – ми тримаємо марку та гарантуємо своїм споживачам продукт високої якості.

Перевага житнього хліба у тому, що він надовго утримує відчуття ситості, заряджає енергією, насичує організм вітамінами А, В, Е, Н, РР. Також, регулярне вживання в їжу декількох шматочків житнього хліба служить відмінною профілактикою, актуального наразі, авітамінозу.