Кукурудзяне печиво – нове відчуття домашнього рецепту

05.07.2019

Літо –  пора року, коли матусі зі своєю малечею багато часу проводять на свіжому повітрі. Дітвора  бігає, грається та частенько виїжджає з батьками в парк, на природу. Ось тут буде у нагоді кукурудзяне печиво. Ним можна як снідати, так брати з собою в дорогу, на природу, щоб діти не залишилися голодними до обіду.

Кукурудзяне печиво – ароматне, смачне, розсипчасте. Це один із найкращих варіантів для маленьких любителів солодощів. Кукурудза, яка входить до складу печива, має вітаміни та мінерали. В ній містяться вітаміни групи В, Е, Н (біотин), також є кальцій, магній, фосфор, калій, натрій, залізо, йод та багато інших корисних компонентів. Все це підтримує роботу імунної системи організму.

Компанія «Київхліб» виготовляє серію печива «Домашні рецепти» – такі знайомі з дитинства, але завжди нові смаки – печиво кукурудзяне, з какао, імбиром, з ароматом ваніліну, гречане печиво. Ці новинки навіюють спогади про справжню домашню випічку.

Кукурудзяне печиво має простий рецепт. В ньому немає нічого зайвого. До його складу входить борошно пшеничне, кукурудзяне, рисове, цукор, соняшникова олія та молоко. Вміст кукурудзяного борошна складає 8,7%, саме тому печиво й має таку назву.

До речі, в кукурудзяне печиво входить також  рисове борошно, яке раніше використовували тільки в кухнях країн Азії. А сьогодні його корисні властивості оцінили і в країнах Європи, зокрема і в Україні. У рисовому борошні багато калію, кальцію, фосфору, магнію, заліза та вітамінів групи В. Білки, якими славиться це борошно, добре засвоюються організмом людини. Як бачимо, завдяки цьому користі в нашому хрусткому, пухкому та ароматному печиві ще більше. Воно зроблене з любов’ю, з думкою про вас. Відчуйте справжній домашній смак по-новому.