Корисні властивості вівсяного печива

11.03.2019

Вівсяне печиво – улюблені смаколики з дитинства кожного із нас. Для дорослих та дітей вівсяне печиво вважають одним з найбільш корисних продуктів. Основний інгредієнт, що надає корисних властивостей печиву це – вівсяне борошно, в склад якого входить розчинна і нерозчинна клітковина. Перша – знижує рівень цукру, а друга – нормалізує мікрофлору кишечника, виводить токсини та шлаки. В цілому вівсяне борошно – незамінне джерело білків, вітамінів (групи РР, В), мінералів (фосфор, калій, магній), амінокислот та мікроелементів.

Вівсяне печиво є необхідним продуктом для організму кожної людини. Дієтологи стверджують, що вівсяне печиво за своїми живильними властивостями цілком замінює вівсяну кашу. Тому корисний, але не всіма улюблений сніданок із вівсяних пластівців легко можна замінити смачним печивом до улюбленого напою. Вівсяне печиво швидко насичує, наповнює організм силою, енергією та піднімає настрій на цілий день.

Колекція печива ТМ «Київхліб» – це відмінний смак та висока якість. Вівсяне печиво випікають за перевіреною роками рецептурою з найбільшим вмістом вівсяного борошна – 16,6%! В асортименті є вівсяне печиво класичне, з кунжутом та з шоколадом для любителів солоденького.