“Київхліб” виступив партнером Forum ProProfesii Weekend

20.05.2019

18 травня у Київському планетарії зібралась  молодь на захід, присвячений професійній орієнтації. У кожного підлітка є свої здібності, потрібно лише їх розкрити та порадити, у якій професії вони знадобляться. Лекції, тести, жваві  дискусії – такого насиченого та продуктивного спілкування потребує наша молодь, щоб обрати професію, до якої є здібності. Компанія “Київхліб”, визнаний лідер хлібопекарського ринку України, виступила одним із партнерів Forum ProProfesii Weekend.

“Київхліб” завжди йде в ногу з часом та підтримує соціальні проекти. Це сучасна компанія, яка має потужне інноваційне виробництво, що відповідає всім стандартам та потребам сьогодення та має майже 90-річний досвід роботи.

“Forum ProProfesii Weekend – це платформа для спілкування з нашими споживачами. Ми із задоволенням виступили партнерами Форуму, оскільки розуміємо, як важливо молоді бути професійно орієнтованими.  Ця аудиторія звикла в усьому детально розбиратися: молоді люди завжди слідкують за трендами, новинками. Це стосується усього – і роботи, і їжі у тому числі. Саме тому “Київхліб” готовий запропонувати молоді і цікаве місце роботи, і кар’єрний ріст, а як споживачу – різнопланову смачну продукцію”, – зазначила Лілія Комарова, директор з маркетингу компанії “Київхліб”.

Тенденції та тренди ринку дуже швидко змінюються, тому і асортимент “Київхлібу” постійно поповнюється лінійкою продукції. Є і преміальні, і порційні, і тостові хліби – асортимент налічує понад 150  найменувань. Синергія майже 90-річного досвіду роботи  на хлібопекарському ринку, доповнена сучасними новинками, дає компанії “Київхліб” чудовий результат роботи.

Сьогодні український споживач став більш вимогливим та вибагливим, тому “Київхліб” намагається вести повноцінний діалог зі своїм споживачем найрізноманітнішими способами: і через соціальні мережі, і через підтримку різноманітних соціальних активностей, таких як Forum ProProfesii Weekend, який відбувся 18 травня у Києві та зібрав близько 1500 учасників, учнів 7-11 класів та студентство. Організатори Форуму поставили собі завдання – допомогти молодому поколінню розвіяти міфи щодо професій, саме для цього залучили до участі у форумі якомога більше представників різноманітних професій, у тому числі й хлібопекарської галузі.