Історія сушок

Історія сушок налічує вже не одне століття. Ними прикрашали будинок, святкові та весільні короваї. Відомо, що сушки часто готували в дорогу для воїнів, моряків і мандрівників. Тому коли сьогодні ви вирушите в подорож чи на відпочинок, візьміть для себе та для малечі сушки – чудовий варіант для швидкого перекусу. Всього 50 г сушок – і ви споживаєте необхідну щоденну норму марганцю, який відповідає за здоров’я хрящів і кісткової тканини. Ось чому вони такі корисні для дітей.
Кожен кондитер і пекар знає, що ідеально приготована сушка повинна при натисканні розламуватися на чотири частини. Секрет таких розсипчастих і смачних сушок криється в тісті, яке повинно бути в міру солодким і досить крутим. У тісті для сушок, приготованому за класичним рецептом, міститься 20% цукру. Така особливість тіста дозволяє збільшити термін зберігання цього хлібобулочного виробу до 3-4 місяців.
Сушки «Дорожні», «Малютка», «Київські», «Здобні з ваніліном», «Човники київські», «Сніжинка», «Гірчичні» – ось таке різноманіття пропонує вам компанія «Київхліб». Виробництво сушок у компанії повністю автоматизовано. Завдяки новітньому обладнанню замішується тісто, строго дотримується рецептура, формується форма кільця виробу, сушки випікають при ідеальній температурі, а потім запаковують в герметичні пакети.
Отож, не забувайте про цей корисний смаколик та обов’язково включайте його до свого раціону та беріть у подорож.