Новини

Хліб “Чумацький” стає заварним!

14.09.2017

Цієї весни на прилавках магазинів з’явився новий продукт від виробництва «Київхліб» – хліб «Чумацький». Наші технологи взяли за основу рецептуру, розроблену ще декілька століть тому, славними пращурами чумаками. Ми представили сучасному ринку хліб, який має глибоку історію, і не зупинилися на досягнутому. Остаточним довершенням хліба «Чумацький» стало його приготування за технологією заварювання.

Заварний хліб на заквасці із житнього та житньо-пшеничного борошна має яскраво виражений приємний аромат і високі смакові якості, подовжену тривалість зберігання та вигідно відрізняється за хімічним складом: вмістом незамінних амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів; він має нижчу, ніж пшеничний хліб, енергетичну цінність та вищу біологічну цінність, за рахунок збагачення виробів життєвоважливими і незамінними поживними речовинами.

Київхліб виробляє хліб лише за класичними традиційними технологіями, без консервантів та штучних добавок. Особливістю такого хліба є приготування тіста на натуральних біологічних заквасках (густих та рідких) з заваркою і без неї, тривалість цих процесів досягає майже доби. Хоча така технологія складна, енерго- та фінансово витратна – ми тримаємо марку та гарантуємо своїм споживачам продукт високої якості.

Смакуйте корисним!