Фруктово-ягідні плюшки – тренд літнього сезону

06.08.2019

Здобна булочка у вигляді сердечка – найкраще доповнення до чаю. Вона популярна не тільки в Україні, а й серед країн Північної Європи. У Фінляндії плюшку особливо полюбляють до ранкової кави. А у Швеції щороку четвертого жовтня, починаючи з 1999 року, святкують «День плюшок».

В основному звичайна плюшка без начинки – вона просто посипана цукром, корицею. Проте  компанія «Київхліб» вирішила приємно порадувати шанувальників цього смаколика та відійшла від стандартів, запропонувавши споживачам свої дві новинки – плюшки з малиновою та з вишневою начинками. Всередині, серед прошарків тіста, майоріє багато вишень або малинової начинки. Плюшка з малиною містить 55% шматочків натуральної малини, яка в свою чергу багата на  глюкозу, фруктозу та вітаміни групи А, В, С, Е. Малина гарно сприяє зміцненню імунітету. Тож варто підкріпитися цією смакотою, коли відчуваєте, що прийшов час поновити сили.

А от в плюшках з вишнею в начинці тільки  натуральні свіжоморожені вишні. 100% вишневої насолоди! До складу вишні входять мінерали, мікроелементи та вітаміни груп А, В, С, Е. Вишня сприяє поліпшенню апетиту та активізує роботу шлунку. Окрім корисних властивостей, у плюшок є ще одна перевага –  зручна вага 150 г.

Плюшки «Київхліб» – фруктово-ягідний рай для любителів солодкого.