Чи може батон бути різноманітним?

21.06.2019

Батон  –  дуже популярний продукт. Вже багато років поспіль він є в асортименті багатьох виробників хліба в різних країнах. Свіжий і ароматний батон… Здавалося, візьми і скуштуй. Проте варто знати деякі особливості, щоб обрати якісний та найкращий.В першу чергу зверніть увагу на виробника – існує суттєва різниця, коли батон виготовляють в якомусь невеличкому безіменному цеху, де можлива навіть антисанітарія, чи на хлібозаводі лідера ринку, де дотримуються ДСТУ.  «Київхліб» – наймасштабніший виробник батонів. Батони компанії можна придбати в багатьох куточках нашої неосяжної країни: і в Києві та Київській області, і у Вінницькій, Житомирській, Черкаській, Львівській, Одеській, Чернігівській областях.Після того, як ви визначилися з виробником, обрали улюбленого серед всіх, щоразу варто уважно оглядати продукт перед кожною покупкою. Отже, візьміть та огляньте батон. Його зовнішній вигляд має бути апетитним, неушкодженим,  при натисканні він повинен відновлювати свою форму і мати хрумку скоринку. Упаковка повинна бути цілою, неушкодженою, і дата виробництва та термін придатності також мають бути чітко нанесеними.

На виробництві компанії «Київхліб» відбувається постійний контроль якості продукції. Він проходить у декілька етапів. Спочатку контролюють сировину та саме виробництво, далі  відбувається контроль готової продукції в цехах і потім – на полицях магазинів. Оскільки «Київхліб» – виробник національного масштабу, який цінує власну репутацію, питання контролю якості для компанії надважливе.

«Київхліб» має кілька видів батонів. Батон нарізний київський, батон «Бутербродний», батон «Вишуканий» – ось таке різноманіття батонів ви знайдете на полицях магазинів від компанії «Київхліб». Батони «Київхліб» виготовляє з відбірної пшениці, з борошна вищого сорту. Продукція без ГМО та має вітаміни В1, В2, РР. Без упаковки батони зберігаються 24 години, в упаковці – 48 годин. І що важливо – інгредієнти, призначені для подовження терміну придатності, в батонах «Київхліб» не використовуються.

«Київхліб» весь час розширює асортимент. Батон «Бутербродний» набагато довший за класичний. Він навіть навіює спогади про Францію, де традиційно випікають багети.  А батон «Вишуканий» від «Київхлібу» має неймовірно ніжний смак: додавання сухого молока та молочної сироватки надає йому вершкового аромату. Цей преміальний батон нагадує здобу.

Як бачимо, компанія весь час слідкує за трендами ринку та намагається все частіше радувати споживача своєю продукцією. Що ж чекаємо на новинки.