medals

“Київхліб” представив свої новинки на виставці “Зроблено в Києві”, 5.06.2018, МВЦ

07.06.2018

5 червня «Київхліб» взяв участь у виставці-презентації промислової продукції та науково-технічних досягнень «Зроблено в Києві», яка проходила у Міжнародному Виставковому центрі в рамках святкування Дня Києва.

Виставку відвідали представники інвестиційних фондів, банківського сектору, закордонних торговельних місій, посольств та консульств, громадських організацій, представники керівних органів державної влади та місцевого самоврядування м. Києва, кияни та гості міста.

«Київхліб» представив до уваги відвідувачів величезний асортимент своєї продукції та провів дегустацію новинок: печива на будь-які смаки, кексів з натуральною ягідною начинкою, здорових та корисних хлібів. Гості виставки відзначили вдалий дизайн соломки, яка особливо сподобалась дітям, неперевершений смак кексів та вигідне поєднання смаку й користі у хлібах «Оксамитовий» і «Нарічанський». Нікого не залишили байдужими короваї Київхліба.  Люди придивлялись до них, не вірячи, що вони справжні, настільки витончено попрацювали пекарі над оздобою.

Загалом участь у виставці взяли більше 300 підприємств з усіх районів столиці, які працюють у сфері машинобудування, будівельній, хімічній, медичній, фармацевтичній, поліграфічній галузях, в легкій промисловості та ін. Організатори «Зроблено в Києві» зазначають, що захід зосереджений на просуванні продукції промислових підприємств на міжнародний ринок.