Начальник зміни

28.04.2019, м. Фастів

Вимоги:
• Профільна вища освіта;
• Досвід роботи на аналогічній посаді від 2-х років;
• Знання технологічних інструкцій та рецептур на хлібобулочні вироби;
• Знання методів оцінки якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції;
• Знання методів ведення контролю та регулювання технологічного процесу на всіх стадіях виробництва.

Умови праці:
• Оформлення згідно КЗпП України (оплачувана відпустка, лікарняний);
• Своєчасна заробітна плата (2 рази на місяць);
• Графік роботи: позмінний з 07:00 до 19:00 2 зміни/2 вихідних, з 19:00 до 07:00 2 зміни/2 вихідних.

Обов’язки:
• Забезпечення дотримання технологічного режиму;
• Забезпечення раціонального використання виробничих потужностей та правильну експлуатацію обладнання;
• Контроль за безперебійною роботою всіх відділень;
• Виробництво хлібобулочних виробів в необхідній кількості, асортименті та відповідної якості;
• Оформлення первинних документів по обліку виробленої продукції та робочого часу.