Начальник лабораторії технологічної

26.06.2018, м. Одеса

Вимоги:

  • Вища освіта (НУХТ чи подібний заклад, спеціальність, технологія хлібу);
  • Досвід роботи в пекарському виробництві від 5-и років;
  • Знання технології виробництва хлібобулочних виробів; показників якості сировини, технологічні режими приготування рідких дріжджів, заквасок, опар;
  • Бажано знання програмних продуктів: 1С, MS офіс;
  • Досвід роботи з проведенням фізико-хімічних аналізів, випробувань;
  • Виский рівень комунікабельності, грамотності.

Обов’язки:

  • Організовує проведення хімічних аналізів, фізико-хімічних, механічних випробувань та інших досліджень з метою забезпечення лабораторного контролю відповідності якості сировини, матеріалів, напівфабрикатів і готової продукції чинним стандартам, технічним умовам і вимогам екологічної безпеки;
  • Очолює роботу з розроблення і впровадження у виробництво нових методів лабораторного контролю;
  • Розроблення та впровадження нових видів продукції;
  • Контроль правильності ведення технологічного процесу відповідно з інструкціями, стандартами і технічними умовами;
  • Розробка основних технологічних параметрів напівфабрикатів. Розробка режимів технологічного процесу по фазах для кожного виду продукції.

 

Умови праці:

  • Пн – Пт з 08:00-16:30;
  • Офіційне працевлаштування;
  • Можливість отримання нових знань і досвіду;
  • Місце роботи м. Біла Церква.