Менеджер по роботі з невідповідною продукцією

30.04.2021, м. Київ

Вимоги:

  • Вища профільна освіта;
  • Досвід роботи на аналогічній посаді від півроку;
  • Знання вимог до документів по системі менеджменту якості і системи безпеки харчових продуктів, впроваджених і діючих на підприємстві;
  • Знання вимог стандартів ISO серії 9000 (система менеджменту якості підприємства), стандартів ISO серії 22000 (система управління безпечністю харчових продуктів)
  • Знання технологічних процесів і режимів харчового виробництва;
  • Знання правил і норм охорони праці;
  • Знання Excel, MS Office, 1C: Бухгалтерія;
  • Знання усної та письмової ділової комунікації.

Умови праці:

  • Гідний рівень оплати;
  • Робота у комфортному офісі (виїзні перевірки на підрозділи складають 40% робочого часу);
  • Оформлення згідно КЗпП України (оплачувана відпустка, лікарняний).

Обов’язки:

  • Визначення причин появи брака на всіх стадіях виробництва;
  • Аналіз та усунення причин невідповідностей як фактичних, так і потенційних;
  • Виявлення причин виникнення браку і дефектів на всіх стадіях виробництва;
  • Планування і проектування дієвої та ефективної роботи за претензіями споживачів;
  • Забезпечення здійснення процесу роботи з претензіями (рекламаціями) споживачів.