Інженер-технолог (продукція тривалого зберігання)

26.05.2021, м. Київ

Вимоги:

  • Вища освіта;
  • Знання технологій виробництва хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів;
  • Досвід розробки нових видів продукції, розрахунок рецептур;
  • Знання нормативної документації, законодавчих актів, регламентів України та ЄС стосовно харчових продуктів.
  • Контроль за дотриманням санітарних норм і правил.

Умови роботи:

  • Офіційне оформлення згідно КЗпП України;
  • Повний соц. пакет;
  • Стабільна заробітна плата;
  • Графік роботи: ПН-ПТ, 08:00 – 16:30.

Функціональні обов’язки:

  • Розробка всіх видів новинок згідно затвердженого плану на рік по ПДХ;
  • Запуск на всіх цехах новинок ассортименту, навчання фахівців на майданчиках;
  • Робота з держслужбами, ведення документації, контроль підтверджувальних документів.
  • Розрахунок і затвердження рецептур, подача рецептур на первинний прорахунок собівартості.
  • Підготовка та затвердження всіх видів продукції на Дегустаційні комісії ВАП.
  • Пошук і тестування сировини та інгредієнтів для ПДХ галузі, відвідування конфернцій і майстер класів.