Інженер-технолог (вул. Богатирська 5)

30.07.2019, м. Київ

Вимоги:

  • Досвід роботи від 1- го року (готові розглядати кандида без досвіду роботи технологом, але з досвідом роботи тісторобом або пекарем);
  • Вища профільна освіта: інженер-технолог хлібопекарного, макаронного і кондитерського виробництв;
  • Впевнений користувач ПК: володіння MS Office;
  • Знання правил з організації і ведення технологічного процесу на хлібопекарних підприємствах, технології приготування хліба, булочних, здобних, борошняних кондитерських виробів;
  • Знання санітарних правил для підприємств харчової промисловості;
  • Знання методів контролю напівфабрикатів.

Умови праці:

  • Офіційне оформлення згідно КЗпП України (оплачуваний лікарняний / відпустку);
  • Стабільна заробітна плата (2 рази на місяць);
  • Графік роботи: позмінний (08:00—20:00, 20:00—08:00);
  • Місце роботи: вулиця Богатирська, 5 (метро Мінська)

Обов’язки:

  • Здійснення контролю за веденням технологічних процесів, дотримання вимог рецептур, технологічних інструкцій на всі види хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів;
  • Корегування технологічних процесів у відповідності з умовами виробництва;
  • Проведення аналізу напівфабрикатів на всіх стадіях виробництва;
  • Розрахунок необхідної кількості н/ф для виконання змінного завдання;
  • Контроль за дотриманням правил підготовки сировини до виробництва;
  • Відбір зразків продукції для лабораторних аналізів Контроль якості готової продукції за органолептичними показниками та масою;
  • Попередження виникнення бракованої продукції та вивчення причини виникнення браку, приймання участі у розробці заходів щодо їх попередження та усунення.