Інженер-технолог (хлібобулочний напрямок)

26.06.2018, м. Київ

Вимоги:

  • Профільна вища освіта.
  • Досвід роботи від 3-х років.
  • Впевнений користувач ПК: володіння MS Office.
  • Знання технологічних процесів кондитерського виробництва, виробництва хліба.
  • Розуміння ISO та ХАСП (основні положення).
  • Знання нормативної документації, законодавчих актів, регламентів України та ЄС стосовно харчових продуктів.
  • Досвід розробки нових видів продукції, розрахунок рецептур.

Обов’язки:

  • Контроль технологічних процесів на всіх етапах виробництва.
  • Контроль за дотриманням санітарних норм і правил.
  • Надання методичної та практичної допомоги виробничим цехам та підрозділам, щодо поліпшення якості продукції, в освоєнні нових технологічних схем…
  • Розробка рецептур та технологічних інструкції на нові види кондитерських виробів.
  • Розрахунок масової частки цукру та жиру на нові види продукції, хімічного складу та енергетичної цінності хлібобулочних виробів.

Умови роботи:

  • Офіційне оформлення згідно КЗпП України (оплачуваний лікарняний / відпустку).
  • Стабільна заробітна плата (2 рази на місяць).
  • Графік роботи: пн-пт з 8:00 до 17:00.
  • Місце роботи: м.Тараса Шевченка.