Про компанію

«КИЇВХЛІБ»
Найбільший столичний виробник хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів, що вже понад 90 років утримує провідні позиції у галузі вітчизняного хлібопечення. Щодня ми виготовляємо більш ніж 400 тонн продукції, піклуючись, щоб ароматний свіжий хліб був на столі кожної української родини.
Наша місія
Забезпечити кожну родину свіжими, якісними і смачними хлібобулочними та кондитерськими виробами!
Наші цінності
Унікальний професійний досвід, висока якість нашої продукції, майстерність та збереження кращих традицій хлібопечення завдяки нашим співробітникам.
БРЕНД
«Вірність традиціям»
— слоган і правило компанії Київхліб.
Головна цінність для нас – це наші споживачі. Дбаючи про них, ми вдосконалюємось щодня, рухаючись у ногу із часом. Впровадження новітніх технологій виробництва, забезпечення найвищої якості продукції, що відповідає запитам споживача, та зміцнення позицій на зарубіжних ринках дозволяють нам безперервно зростати, задаючи темп індустрії хлібопечення в Україні.
Історія
Являючись найпершим промисловим виробником хлібобулочної продукції у місті Києві, компанія «Київхліб» береже традиції та забезпечує високий стандарт якості виробів із 1930 року. Ми пишаємось тим, що вже четверте покоління киян має змогу відчути смак запашної хлібної скоринки та незабутню м’якість найсвіжішої здоби.
Запуск нових виробничих ліній, реалізація інноваційних рецептур та постійне розширення асортименту дозволяють нам продовжити багаторічну історію успіху та утримувати провідні позиції на ринку вітчизняного виробництва хліба.

ЯКІСТЬ
Понад усе ми цінуємо довіру споживачів, забезпечуючи традиційно найвищу якість наших виробів.
Продукція «Київхліб» виготовляється виключно з натуральної сировини, без використання консервантів та ГМО.
Безкомпромісне дотримання найвищих стандартів виробництва реалізується за рахунок впровадження системи безпеки харчової продукції та застосування ефективної системи управління якістю. На кожному майданчику підприємства діє атестована технологічна лабораторія, що контролює усі етапи виробничого процесу, починаючи від надходження сировини і закінчуючи зберіганням готової продукції.
ВИРОБНИЦТВО

Компанія «Київхліб» є визнаним лідером хлібопекарського ринку України та відомим виробником пекарської продукції закордоном.
До складу компанії входить 6 виробничих майданчиків у Києві та Київській області, потужність яких дозволяє щоденно виготовляти більш ніж 400 тонн хлібобулочних виробів та 10 тонн хлібних смаколиків.
Асортимент продукції нараховує близько 250 найменувань, що включають різноманітні сорти хліба, сушки, пряники, печиво, булочки, рогалики, тістечка, торти та короваї, виготовлені під торговою маркою «Київхліб».
Компанія має власний автопарк та широку дистриб’юторську мережу, що дозволяє забезпечити своєчасну доставку свіжого хліба та ароматної випічки на прилавки магазинів як в Україні, так і в країнах Європи, Азії та Північної Америки.